Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Σε επέκταση του προγράμματός του στο Gatwick προχωράει η Thomas Cook
Source: Thomas Cook
13/03/2018

Σε επέκταση του προγράμματός του στο Gatwick προχωράει η Thomas Cook, με την προσθήκη ενός ακόμη Airbus A321 από τον προσεχή Μάιο. Ο tour operator προσθέτει έτσι 140.000 θέσεις τον χρόνο στο κομβικό αεροδρόμιο του Λονδίνου, οι οποίες αφορούν σε προορισμούς όπως η Τουρκία, η Τυνησία, τα Κανάρια Νησιά και οι Βαλεαρίδες.

Οι πρόσθετες πτήσεις, οι οποίες είναι ήδη προς πώληση, αφορούν κρατήσεις για το καλοκαίρι, τόσο μεμονωμένων εισιτηρίων, όσο και πακέτων διακοπών. Συνολικά, η αεροπορική εταιρία θα έχει εννέα αεροσκάφη στο Gatwick από τον Μάιο.

Μιλώντας σχετικά, ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρίας, Christoph Debus, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επέκταση του προγράμματός μας στο Gatwick κατά 12%. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερους πελάτες σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς κοντινούς ή και μεσαίων αποστάσεων προορισμούς διακοπών, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, όπου βλέπουμε ιδιαίτερα έντονη ζήτηση και της Τυνησίας, η οποία αποδεικνύεται πολύ δημοφιλής».

Η αεροπορική εταιρία θα προσθέσει στο πρόγραμμά της δύο καθημερινές πτήσεις από το Gatwick, από τις 24 Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Η Thomas Cook ανακοίνωσε, επίσης, την Παρασκευή ότι πρόκειται να συμπεριλάβει το αεροδρόμιο της Liverpool ως νέο αεροδρόμιο αναχώρησης για το καλοκαίρι του 2019 σε συνεργασία με την easyJet. Θα είναι η πρώτη φορά μέσα σε περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που o tour operator προσέφερε εισιτήρια από το αεροδρόμιο της Liverpool «John Lennon».

Παράλληλα, ο Thomas Cook έχει συμπεριλάβει οκτώ προορισμούς στα πακέτα διακοπών του προς Λανθαρότε, Κόστα ντελ Σολ, Κόστα Μπλάνκα, Μαγιόρκα, Αλγκάρβε, Νάπολη, Νταλαμάν και Λάρνακα, οι οποίοι είναι τώρα διαθέσιμοι για κρατήσεις μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου 2019 και περιλαμβάνουν πτήσεις με την easyJet.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο διευθύνων σύμβουλος του Thomas Cook UK, Chris Mottershead, δήλωσε: «Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε την οργάνωση των διακοπών σας ευκολότερη και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξαναβάζουμε στο πρόγραμμά μας το αεροδρόμιο της Liverpool για τους πελάτες μας στα βορειοδυτικά της χώρας, που θέλουν να ξεκινούν τις διακοπές τους από το τοπικό τους αεροδρόμιο».

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved