Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Η Επίτροπος Μεταφορών της ΕΕ ανακοινώνει το drone «U-Space»
Source: Centre for Aviation
26/11/2016

H Επίτροπος Μεταφορών της ΕΕ ,Violeta Bulk, ανακοίνωσε τα σχέδια για τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής αγοράς υπηρεσιών drone, με την πρόθεση να « γίνουν τα drones μέρος της καθημερινής ζωής των Ευρωπαίων πολιτών μέχρι το 2019 ».

Νέα κοινά στάνταρτ θα τεθούν σε εφαρμογή για τη δημιουργία ενός «U-Space»: ενός πλαισίου ώστε όλοι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν drones μέχρι το υψόμετρο των 150μ.

Το U-Space θα κάνει εφικτή την μεγαλύτερη κυκλοφορία σε μεγαλύτερες αποστάσεις των drones, που η τεχνολογία τους επιτρέπει αυτοματοποιημένη λειτουργία, και πάνω από πόλεις, και με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει την πόρτα σε μια αγορά υπηρεσιών drone με "τεράστιο οικονομικό δυναμικό".

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει την ιδέα για το πώς οι επιχειρήσεις με drones θα πρέπει να οργανωθούν σε ένα U-Space μέσα στους επόμενους έξι μήνες και θα αρχίσει να παρουσιάζει την ιδέα το συντομότερο δυνατόν.

Η Bulc δήλωσε: « Η τεχνολογία των drone αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ευρωπαϊκή οικονομία να δημιουργήσει πρόσθετη ανάπτυξη και ευημερία: ανοίγουν την πόρτα σε νέες αγορές για καινοτόμες υπηρεσίες με τεράστιες δυνατότητες ».

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved